industrielt fiskeri

 

 

en arbejdsplads, der kræver det
korrekte arbejdstøj

Danmark er omgivet af vand, og fiskeri er en traditionel, og dermed også en oplagt naturlig industri i Danmark. Siden ELKA’s begyndelse i 1958 har et af vores fokus været at iklæde og beskytte fiskerne i de danske fiskeflåder med olietøj, som kan holde dem tørre på havet under svære vejrforhold. Vi er stolte af at sige, at vi altid lever op til de strenge krav og høje forventninger. Måske har du bemærket de gule ELKA seler rundt omkring på havneområderne?

Se alle Fiskeri produkter

fishing xtreme

core kollektion

Fishing Xtreme er ELKA’s core kollektion, lavet af 100% vandtæt og kraftigt PVC/ Polyester, altid i ensfarvet  fluorescerende orange eller med marine kontrast. Produkterne er lavet i et enkelt design og rummelig pasform, der gør den ideel som overtrækstøj. Den brede kollektion af olie- og kuldebestandigt regntøj med de gule ELKA seler er kendt for den lange produktlevetid og anvendes af fiskere over hele verden, til alle typer af fiskeri.


Fishing Xtreme kollektionen så sit lys i de første år af ELKA’s historie og vi har samarbejdet med fiskere gennem mere end 60 år, for at udvikle en kollektion af regntøj, der lever op til kravene i dette ekstreme miljø. Kvalitet og funktion går, for os, hånd i hånd for at beskytte mod de ekstreme naturforhold.

fishing shield

det stærkeste 2-lags fisketøj på markedet

Den seneste udvikling inden for vores fisketøj. Et to-lags produkt med hårdfør cordura på ydersiden for maksimal slidstyrke og et indvendigt lag af svejset, strækbart PU/nylon for at garantere 100% vandtæthed, mens man arbejder til havs. Produkterne er gennemtestet under ekstreme forhold af fiskere i Canada. Den fremragende riv- og slidstyrke i metervaren giver det stærkeste fisketøj på markedet og er både vind- og vandtæt. 

metervare

samarbejde med innovative europæiske producenter

Den største gevinst ved ELKA’s kvalitet ligger i metervarens overfladebehandling. Vores metervarer er udviklet i samarbejde med innovative europæiske producenter og lever op til REACH, hvilket sikrer, at metervaren er sikker til kontakt med huden og uden kemikalier, som er forbudte i EU. Metervarerne har en høj vandsøjle, hvilket gør produkterne specielt egnede til arbejde i hård sø og dage med silende regn.

Vores PU og PVC er kulde- og oliebestandigt. Det betyder, at de markerede produkter er særligt holdbare, når der arbejdes i koldt vejr, ned til -30°C, da stoffet ikke krakelerer eller bliver stift. Endvidere gør tolerancen mod fiskeolier det ekstra holdbart, da metervaren ikke går i opløsning og ødelægges.

Working-Xtreme-By-ELKA-Black.jpg       Working-Xtreme-By-ELKA-Black.jpg  

 

”Hos Enterprises Shippagan Ltd, er vi privilegeret over at have ELKA i vores produktlinje. Mærket er rigtig kendt i Canada og værdsat af alle vores kunder. Hvert år stiger efterspørgslen efter ELKA dragter. Linjen er meget ensartet, og kvaliteten er altid høj. Der er ingen tvivl om, at ELKA er et topmærke i vores verden.”

- Indkøber, Adam Chiasson

 


 

”ELKA er i over 20 år blevet valgt af islandske fisker. Metervarernes styrker og komfort er perfekt til de hverdagens test i det barske arbejdssituationer. Denne kvalitet er det, som giver ELKA den fordel som er nødvendig for de islandske fisker.”s ELKA the advantage needed for the Icelandic fisherman.”

- Afdelingsleder, Jon Gauti Dagbjartsson

elka unlimited

premium kollektion & høj synlighed 

UNLIMITED kollektionen består af en serie fluorescerende gult og marine regntøj med forskellige refleksdetaljer, der giver ekstra sikkerhed og synlighed for fiskeren både på skibet og i arbejdet på havnepladserne. ELKA UNLIMITED er vores premium kollektion, fremstillet i blød og kraftig PVC kvalitet med fremragende olie- og kuldebestandige egenskaber. Produkterne har high-end Prismatic refleks, med et yderst effektivt returlys. Den lyse og koncentrerede stråle strækker sig meget længere end en almindelig refleks, hvilket giver Prismatic refleksen et lysområde på over 300 meter.

Produkternes rummelige pasform gør dem ideelle til at kunne iføre sig flere lag og det længere bagstykke giver ekstra beskyttelse på ryggen, mens du arbejder på havet. Disse kvalitetsprodukter har som standard også neoprenmanchetter i ærmerne, samt ekstra forstærkninger på de mest udsatte områder af torso og ben for ekstra slidstyrke og holdbarhed.

”Vi vælger ELKA, fordi det er vigtigt for os at vi kan bevæge os i det tunge olietøj og så er materialet blødt.  ELKA´s fisketøj holder os tørre hele dagen i silende regn.”

- Jan, Fisker
“Gutterne på kutterne”
TV2 Danmark

nordic fishing

bevægelsesfrihed 

Nordic Fishing er udviklet i samarbejde med de europæiske fiskere, så ELKA kan levere tøj, hvor der er ekstra fokus på bevægelsesfrihed i forhold til det traditionelle kraftige olietøj. Denne kollektion af arbejdstøj består af en række forskellige PVCmetervarer, med et lettere og strækbart materiale på bagsiden og hætte forbedrer komfort og bevægelse. Alle metervarer er olie- og kuldebestandige, og produktet er lavet med fokus på detaljer og funktionalitet.

fiskeri katalog

Se vores online fiskeri katalog, med fortællinger, produktoversigter, størrelesguide og certificerings specifikationer.

Se kataloget 

elka waders

komfort og lang holdbarhed

Waders og skridtstøvler har i mange år haft en central placering i ELKA’s produkt sortiment og opfylder kravene til sports- og havfiskeri. Vores europæiske fremstilling i den bløde og solide 600g. PVC/Polyester sikrer komfort og en lang holdbarhed.

 

ekspertise inden for produktion

egen europæisk produktion 

ELKA’s kollektion af arbejdstøj til kommercielt fiskeri og forarbejdning af fødevarer bygger på mere end 60 års erfaring med vind- og vandtæt beklædning til professionelle fagfolk. Gennem vores mangeårige dedikation til den europæiske fiskeindustri, har vi udviklet et bredt sortiment til de industrielle fiskere, som stiller høje krav til styrke, komfort og funktionalitet.

  • check Håndlavet produkter i egen fabrik siden 1958
  • check Høje teststandarder ved europæiske testinstitutter
  • check Vi tilbyder ensartet høj kvalitet
  • check Størstedelen af sortimentet lagerføres
  • check Special produktion med en leveringstid på 4-6 uger 
keyboard_arrow_up