keyboard_arrow_down

RECYCLED BY ELKA

Totalløsning
Vi leverer en totalløsning som leverandør af kvalitets arbejdsregntøj

diagram-dash-circle

Stort know how
Vi kan servicere vores kunders individuelle behov

settings-human

Leveringssikkerhed
Stor lagerbeholdning sikrer hurtig levering

shipment-open

Testinstitutter verden over
Alle produktcertificeringer er godkendt af akkrediterede testinstitutter verden over

delivery-truck-cargo

POPULÆRE PRODUKTER

KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

Hos ELKA arbejder vi med materialer som PU, PVC, nylon, polyester, microfiber, bomuld mm.

Vores know-how om produktion og materialer er ofte afgørende, når vi indgår et samarbejde om specialproduktion. Men for mange af vores kunder er det også af stor betydning, at vi har et fleksibelt og leveringssikkert set-up. Vi har i snart 20 år haft egenproduktion i Litauen, og vi har et godt netværk i Kina, hvor de eksisterende leverandører har været samarbejdspartnere i mange år.

I ethvert samarbejde er vores fokus på kundens behov. Vi sætter en ære i at lave kvalitetsprodukter, og leveringssikkerhed og fleksibilitet er for os en selvfølge. Vi er i stand til at give den nødvendige sparring omkring, design, konstruktion, materialevalg og produktion. Vores involveringsgrad er helt op til kunden

OPTIMAL SIKKERHED PÅ ARBEJDSPLADSEN

I tråd med stigende krav fra de industrielle markeder, har ELKA udviklet en serie af højkvalitets- og certificeret arbejdsregntøj for optimal sikkerhed på de mest udsatte arbejdsområder. Produkterne fås i det fleksible og holdbare PU/polyester materiale, der kombinerer en høj rivstyrke med en naturlig elasticitet og komfort. SecureTech Multinorm kollektionen inkluderer også produkter fremstillet i Oxford polyester, som er 100% vind-, vandtæt og åndbart. Produkterne lever op til en række EN-standarder, som alle stiller høje krav til sikkerhedsbeklædningens design og ydeevne. 

Se kataloget

KVALITETSSIKRING

Vi udvikler markedets stærkeste, vandtætte arbejdstøj, og kvalitetssikring er et nøgleord i vores hverdag. Vi tester slidstyrke og funktionalitet på vores metervarer. Den mest effektive metode hertil er samarbejdet med vores ambassadører. Vores ambassadører field-tester produkterne i et autentisk miljø i udviklingsfasen, så vi sikrer, at produkterne lever op til markedets forventninger.

For at kvalitetssikre produktionen, der er spredt over flere kontinenter, har vi udviklet en digital software platform. Den er bygget op omkring militær AQL-standard og gør at vi trygt kan følge de enkelte produktioner worldwide og foretage kontrol af råvarer, produktion og forsendelse.

KATALOG OVERSIGT

Se vores ELKA kollektion af kataloger her 

Klik her

keyboard_arrow_up