keyboard_arrow_down


oeko-tex standard 100 

Udvalgte produkter i ELKA-serien er certificeret efter OEKO-TEX® STANDARD 100. Denne standard er en af verdens mest kendte mærker for tekstiler testet for skadelige stoffer.

 

OEKO-TEX® STANDARD 100

OEKO-TEX® STANDARD 100 er et af verdens mest kendte mærker for tekstiler testet for skadelige stoffer. Når en tekstilvare bærer STANDARD 100-mærket, kan du være sikker på, at hver enkelt komponent af denne vare, dvs. hver tråd, knap og andre tilbehør, er blevet testet for skadelige stoffer, og at varen derfor er ufarlig for menneskers sundhed.

Testen udføres af uafhængige OEKO-TEX® partnerinstitutter på grundlag af omfattende kriteriekataloger fra OEKO-TEX®. I testen tages der højde for talrige regulerede og ikke-regulerede stoffer, der kan være skadelige for menneskers sundhed. I mange tilfælde overstiger grænseværdierne for STANDARD 100 nationale og internationale krav. Kriteriekataloget opdateres mindst en gang om året og udvides med ny videnskabelig viden eller lovmæssige krav.

CERTIFICERING GÆLDER FOR ALLE DELE AF PRODUKTET

Med OEKO-TEX® STANDARD 100 certificering er det meget mere end bare hovedmaterialet, der skal opfylde specificerede kriterier. Faktisk testes hver enkelt komponent, inden den endelige artikel får lov til at bære STANDARD 100-mærket. Ligeledes testes også tryk og belægninger, der påføres det ydre materiale, for skadelige stoffer.

ELKA’S OEKO-TEX® STANDARD 100 CERTIFICERET PRODUKTER

keyboard_arrow_up