keyboard_arrow_down

 

 

STIFT REGNTØJ? – NEJ, BEVÆG DIG FRIT MED STRETCH

Hold dig tør i regn og vær komfortabel mens du arbejder. Brug ELKA regntøj, der kombinerer fremragende vandtætte egenskaber med enestående komfort under dit arbejde. Du kan måske endda glemme, at du har regntøj på, da komfort er en topprioritet i udviklingen hos ELKA.

Af denne årsag har ELKA introduceret stræk i regntøj, inspireret af komforten og bevægelsesfriheden i arbejdstøj. Komfort handler ikke kun om at forblive tør indeni under stærk regn – det handler også om at føle sig komfortabel og kunne gribe værktøj uden at blive begrænset i bevægelsen.

Brug stræk – og bevæg dig frit.

VERDENS BREDESTE VANDTÆTTE
STRETCH KOLLEKTION

MERE STRETCH – NY VINTERKEDELDRAGT FRA ELKA

Hold dig varm og få fuld bevægelsesfrihed med den strækbare vintertermiske heldrakt fra ELKA. Du kan bevæge dig frit, da heldragten er strækbar, og desuden er heldragten selvfølgelig vandtæt og vindtæt. Tag den på, og du vil mærke den optimale beskyttelse mod regn, sne og kulde.

MERE STRETCH – NYE VANDAFVISENDE ARBEJDSBUKSER 

ELKAs nye hybrid stretch arbejdsbukser er designet til at forbedre arbejdskomforten og lavet af et 4-vejs stræk-materiale for at sikre optimal bevægelsesfrihed.

Bukserne er vandafvisende og derfor det perfekte valg til alsidigt arbejde, hvor du skifter mellem opgaver indendørs og udendørs, eventuelt i let regn.

Læs mere her

ELKA STRETCH PRODUKTER

keyboard_arrow_up