keyboard_arrow_down

 

 

STIFT REGNTØJ? – NEJ, BEVÆG DIG FRIT MED STRETCH

Bevæg dig frit og hold dig tør i silende regnvejr. Træk i ELKAs regntøj med stretch, som kombinerer vandtætte egenskaber og fremragende komfort. Det føles så behageligt, at du måske endda glemmer, at det er regntøj, du har på, da komfort og bevægelsesfrihed er topprioriteter hos ELKA, når vi udvikler arbejdstøj.

I bestræbelserne på at sikre netop komfort og bevægelsesfrihed har ELKA introduceret stretch i regntøj, inspireret af komforten og bevægelsesfriheden i almindeligt arbejdstøj. Komfort under arbejdet handler ikke kun om at holde sig tør indvendigt i silende regn. Det handler lige så meget om at føle sig godt tilpas i tøjet og at kunne række ud efter værktøj uden at blive begrænset i bevægelsen.

VERDENS BREDESTE VANDTÆTTE
STRETCH KOLLEKTION

MERE STRETCH – NY VINTERKEDELDRAGT FRA ELKA

Hold dig varm og få fuld bevægelsesfrihed med den strækbare vintertermiske heldrakt fra ELKA. Du kan bevæge dig frit, da heldragten er strækbar, og desuden er heldragten selvfølgelig vandtæt og vindtæt. Tag den på, og du vil mærke den optimale beskyttelse mod regn, sne og kulde.

MERE STRETCH – NYE VANDAFVISENDE ARBEJDSBUKSER 

ELKAs nye hybrid stretch arbejdsbukser er designet til at forbedre arbejdskomforten og lavet af et 4-vejs stræk-materiale for at sikre optimal bevægelsesfrihed.

Bukserne er vandafvisende og derfor det perfekte valg til alsidigt arbejde, hvor du skifter mellem opgaver indendørs og udendørs, eventuelt i let regn.

Læs mere her

ELKA STRETCH PRODUKTER

keyboard_arrow_up