industrial fishing

 

 

EN ARBEJDSPLADS, DER KRÆVER DET KORREKTE ARBEJDSTØJ

Danmark er omgivet af vand, og fiskeri er en traditionel, og dermed også en oplagt naturlig industri i Danmark. Siden ELKA’s begyndelse i 1958 har et af vores fokus været at iklæde og beskytte fiskerne i de danske fiskeflåder med olietøj, som kan holde dem tørre på havet under svære vejrforhold. Vi er stolte af at sige, at vi altid lever op til de strenge krav og høje forventninger. Måske har du bemærket de gule ELKA seler rundt omkring på havneområderne?

FISHING XTREME – CORE KOLLEKTION

Fishing Xtreme er ELKA’s core kollektion, lavet af 100% vandtæt og kraftigt PVC/ Polyester, altid i ensfarvet  fluorescerende orange eller med marine kontrast. Produkterne er lavet i et enkelt design og rummelig pasform, der gør den ideel som overtrækstøj. Den brede kollektion af olie- og kuldebestandigt regntøj med de gule ELKA seler er kendt for den lange produktlevetid og anvendes af fiskere over hele verden, til alle typer af fiskeri.


Fishing Xtreme kollektionen så sit lys i de første år af ELKA’s historie og vi har samarbejdet med fiskere gennem mere end 60 år, for at udvikle en kollektion af regntøj, der lever op til kravene i dette ekstreme miljø. Kvalitet og funktion går, for os, hånd i hånd for at beskytte mod de ekstreme naturforhold.

 

UNLIMITED – PREMIUM KOLLEKTION & SYNLIGHED  

UNLIMITED kollektionen består af en serie fluorescerende gult og marine regntøj med forskellige refleksdetaljer, der giver ekstra sikkerhed og synlighed for fiskeren både på skibet og i arbejdet på havnepladserne. ELKA UNLIMITED er vores premium kollektion, fremstillet i blød og kraftig PVC kvalitet med fremragende olie- og kuldebestandige egenskaber. Produkterne har high-end Prismatic refleks, med et yderst effektivt returlys. Den lyse og koncentrerede stråle strækker sig meget længere end en almindelig refleks, hvilket giver Prismatic refleksen et lysområde på over 300 meter.

Produkternes rummelige pasform gør dem ideelle til at kunne iføre sig flere lag og det længere bagstykke giver ekstra beskyttelse på ryggen, mens du arbejder på havet. Disse kvalitetsprodukter har som standard også neoprenmanchetter i ærmerne, samt ekstra forstærkninger på de mest udsatte områder af torso og ben for ekstra slidstyrke og holdbarhed.

FISHING SHIELD – DET STÆRKESTE 2-LAGS FISKETØJ PÅ MARKEDET

Den seneste udvikling inden for vores fisketøj. Et to-lags produkt med hårdfør cordura på ydersiden for maksimal slidstyrke og et indvendigt lag af svejset, strækbart PU/nylon for at garantere 100% vandtæthed, mens man arbejder til havs. Produkterne er gennemtestet under ekstreme forhold af fiskere i Canada. Den fremragende riv- og slidstyrke i metervaren giver det stærkeste fisketøj på markedet og er både vind- og vandtæt. 

NORDIC FISHING – BEVÆGELSESFRIHED  

Nordic Fishing er udviklet i samarbejde med de europæiske fiskere, så ELKA kan levere tøj, hvor der er ekstra fokus på bevægelsesfrihed i forhold til det traditionelle kraftige olietøj. Denne kollektion af arbejdstøj består af en række forskellige PVCmetervarer, med et lettere og strækbart materiale på bagsiden og hætte forbedrer komfort og bevægelse. Alle metervarer er olie- og kuldebestandige, og produktet er lavet med fokus på detaljer og funktionalitet.

ELKA WADERS – KOMFORT & HOLDBARHED  

Waders og skridtstøvler har i mange år haft en central placering i ELKA’s produkt sortiment og opfylder kravene til sports- og havfiskeri. Vores europæiske fremstilling i den bløde og solide 600g. PVC/Polyester sikrer komfort og en lang holdbarhed.

EUROPEAN PRODUKTION

ELKA har tradition for at beskytte fiskerne mod blæst, regn og kulde i den skandinaviske natur. Hos ELKA bruger vi vores mangeårige erfaring, kombineret med et højt teknisk know-how, til at producere vind- og vandtæt arbejdsbeklædning. ELKA’s kollektion af arbejdstøj til kommercielt fiskeri og forarbejdning af fødevarer bygger på mere end 60 års erfaring med vind- og vandtæt beklædning til professionelle fagfolk. Gennem vores mangeårige dedikation til den europæiske fiskeindustri, har vi udviklet et bredt sortiment til de industrielle fiskere, som stiller høje krav til styrke, komfort og funktionalitet.

Siden 1958 har vi produceret på egen fabrik i Europa. Vi er meget glade for, at vi kan tilbyde produktion på vores egen europæiske fabrik – da det giver mange fordele for vores kunder. Dette sikrer f.eks. en høj, ensartet kvalitet, stor fleksibilitet og en leveringstid på kun 4-6 uger.

Udover produktionen af ELKA-lagervarer udgør specialfremstillede produkter en væsentlig del af produktionen. Den europæiske produktion giver mulighed for at tilbyde justeringer af eksisterende lagermodeller samt specialproduktioner i mindre antal og evt. med tryk af logo.

TRYK KNAPPER – PRYM

Originalt Prym trykknapsystem. Alle trykknapper er topbelagt massiv messing for at forhindre rust og korrosion. Top of the line tysk kvalitet.

LYNLÅS – YKK

Vi bruger YKK lynlåse af høj kvalitet i vores produkter, da de er blevet afprøvet og testet under ekstreme vejrforhold gennem årene.

FIX-LOCK SPÆNDER – ITW NEXUS EUROPE

Spænder, der forbliver lukket under rivning, i en plastkvalitet, der ikke går i stykker så let.

MATERIALE

Vi samarbejder med europæiske stofleverandører, for at sikre levering af en fortsat høj kvalitet og korte leveringstider.

TRÅD – GÜTERMAN

Vi bruger topkvalitetstråd for at sikre produktets levetid.

ELASTIK TIL SELER – PFEIFFER

Elastisk som holder kvaliteten og elasticiteten efter anstrengende brug.

PRISMATIC REFLEKSER

Prismatic reflekser har en meget effektiv gengivelse af lys. En lys og tæt stråle strækker sig meget længere, hvilket giver Prismatic-bånd en rækkevidde ud over tusind fods mærket.

REFLEKTSBÅND

Reflekterende tape spreder lyset tilbage i en bred spredning, hvilket gør det ekstremt lyst tæt på, men ikke så lyst på afstand.

ELASTISKE MANCHTER

Elastic cuffs is an effective way to reduce the amount of penetrating wind and water in the sleeve.

NEOPREN-MANCHTER

Neopren-manchetter lukker tæt om håndleddet og er den mest optimale måde at forhindre vind og vand i at trænge ind.

ELKA THERMAL - LIGHTWEIGHT AND COMFORTABLE

ELKAs termotøj luner og er ideel at anvende, når arbejdet skal udføres i skiftende temperaturer samt i kølerum. Tøjet er behageligt at have på og giver en god bevægelsesfrihed. Termoprodukterne fås som 200 g/m² eller 280 g/m² kvalitet. Termoprodukterne er tilpasset fødevareindustrien på flere måder.

Læs mere her

ELKA FOOD - GODKENDT TIL KONTAKT MED FØDEVARER 

ELKA FOOD er ELKAs “Glas & Gaffel”-mærkede produkter. Et “Glas & Gaffel”-produkt kan bruges som vandtæt beklædning til arbejdsopgaver i fødevareindustrien, f.eks. på slagterier, i fiskeindustrien og på pakkerier. Produktet er EN 1186-migrationstestet og godkendt til kortvarig kontakt med fødevarer, op til 10 minutter.

Læs mere her

keyboard_arrow_up