keyboard_arrow_down


working xtreme

 

protection against xtremes

Working Xtreme er en serie af tekniske produkter af høj kvalitet, i en klassisk og tidløs pasform designet til professionelle. Med det brede produktsortiment er det altid muligt at finde tøj som kan holde dig varm, og samtidig beskytte dig mod stærk vind og vedvarende regn.

Det vandtætte arbejdstøj er i et skandinavisk design, funktionelt og slidstærkt og kan sammenlignes med almindeligt arbejdstøj, som kan bruges dagen lang.

Se alle Working Xtreme produkter

stretch kollektion

komfortabelt arbejdstøj mens man arbejder

At være komfortabel, mens man arbejder, er ikke længere et problem med den rivende udvikling der er på arbejdstøjsmarkedet i dag - specielt stretchprodukterne er her for at blive. Vi er stolte af at kunne introducere de to ELKA Stretch kollektioner, med mekanisk stræk. En serie af produkter i et moderne design med brudte reflekser. Mekanisk stræk er optimalt for brugeren på grund af den specielle vævning. Kontinuerlige bøj- og flexbevægelser ødelægger ikke stoffet, og tøjet kan vaskes igen og igen uden at form og elasticitet påvirkes.

Den strækbare metervare er lamineret med en ELKA TECH PU-membran og certificeret til EN 343 klasse 4/4 vind-, vandtæt og åndbart produkt, der kan bruges som almindeligt arbejdstøj hele dagen.

Se vores Stretch katalog online

elka zip-in muligheder

working xtreme zip-in passer til alle skaljakker 

Zip-in midlayer jakkerne giver et bredt udvalg af kombinationsmuligheder til vores vejrbestandige skaljakker på tværs af de forskellige kollektioner Til det ydre lag af vores vindtætte, vandtætte og åndbare Working Xtreme eller Visible Xtreme skaljakker, har du muligheden for igennem dagen, at justere dit arbejdstøj til de skiftende temperaturer, med en isolerende midlayer termo- eller fleecejakke.

- Brug filtersøgning under Working Xtreme, for at finde alle Zip-in jakkerne. 

Se alle Working Xtreme produkter

elka ripstop

stærk og pålidelig beskyttelse

Ripstop produkterne giver stærk og pålidelig beskyttelse igennem hele din arbejdsdag. Sættet er moderne, men med de traditionelle funktioner kendt fra vores andre vindtætte, vandtætte og åndbare produkter. Den kan bruges på tværs af arbejde i udendørs industrier, da stoffets høje åndbarhed og struktur sikrer en effektiv barriere mod vind, samt komfort under fysisk aktivitet, da svedet bæres ud på yder­siden, mens der opretholdes en behagelig kropsvarme på indersiden.

hovedkatalog

Find Working Xtreme online i vores hovedkatalog, sammen med vores historier, produktoversigt, størrelsesskema og specifikationer omkring certificeringer.

Se hovedkatalog

 

keyboard_arrow_up