keyboard_arrow_down

 

elka elements

 

 

komforten i hverdagstøj i et moderne pasform og design

ELKA ELEMENTS er vores serie til profil- og fritids-segmenterne. Produkterne er alle fremstillet i et skandinavisk design, der kombi­nerer komfort fra hverdagstøj med praktikken i professionelt arbejds­tøj. Produkterne er lavet i en mo­derne pasform og med et design, som kan bruges både på arbejde og i fritiden.

I ELKA ELEMENTS sortiment er det altid muligt at finde arbejdstøj og fritidstøj, som kan holde dig varm og beskytte dig mod stærk vind og vedvarende regn.

Se alle ELKA Elements produkter

edge

perfekt til arbejde og fritiden

EDGE er produktserien, der gør sig godt både på arbejdspladsen og i fritiden. Fokus er funktionelt design i en stærk kvalitet, der kan tilfredsstille den kræsne forbruger.

ekspertise inden for produktion

egen europæisk produktion 

I 60 år har ELKA produceret varer på vores egen fabrik i Europa. Det sikrer en høj, ensartet kvalitet og med en leveringstid på kun 4-6 ugers. Vores primære produktion er PU og PVC, hvor vi bl.a. høj-frekvens svejser alle samlinger. Vi bruger europæiske metervarer og trim i vores produktion. Vi arbejder med stabile underleverandører som kan stå inde for en høj kvalitet. Den europæiske produktion giver os mulighed for at tilbyde justeringer på eksisterende lagermodeller, som f.eks påsvejsning af handsker eller støvler. Her kan vi også tilbyde specialproduktioner i mindre antal.

  • check Metervarer af høj kvalitet
  • check Certifikater er af europæisk oprindelse
  • check Europæisk produktion 
  • check Størstedelen af sortimentet lagerføres og leveres fra dag til dag
  • check Special produktion med en leveringstid på 4-6 uger 
  • check Kort forsyningskæde

hovedkatalog

Find ELKA Elements online i vores hovedkatalog, sammen med historier, produktoversigt, størrelsesskema og specifikationer omkring certificeringer.

Se hovedkatalog

 

elka lager

leverandør leveringssikkerhed

Hos ELKA holder vi alle katalogvarer på lager, centralt i Danmark. Alle produkter og lokationer er stregkode mærket, hvilket sikrer at kunden altid får det de bestiller. Vi samarbejder med stabile speditører, som er bevidste om kundens behov for en hurtig og sikker levering.

Fleksibiliteten hos Elka er stor og derfor arbejdes der ikke med begrebet "mindstemængder". Udgår man i en størrelse eller mangler der bare en enkelt jakke, kan man altid bestille hos ELKA. Ingen bestillinger er for store eller for små!

keyboard_arrow_up