keyboard_arrow_down

 

elka elements

 

 

TIL PROFIL- OG FRITIDS-SEGMENTERNE

ELKA ELEMENTS er vores serie til profil- og fritids-segmenterne. Produkterne er alle fremstillet i et skandinavisk design, der kombi­nerer komfort fra hverdagstøj med praktikken i professionelt arbejds­tøj. Produkterne er lavet i en mo­derne pasform og med et design, som kan bruges både på arbejde og i fritiden.

I ELKA ELEMENTS sortiment er det altid muligt at finde arbejdstøj og fritidstøj, som kan holde dig varm og beskytte dig mod stærk vind og vedvarende regn.

EDGE – PRODUKTER

EDGE er produktserien, der gør sig godt både på arbejdspladsen og i fritiden. Fokus er funktionelt design i en stærk kvalitet, der kan tilfredsstille den kræsne forbruger.

ELKA KIDS – PRODUKTER

I løbet af de sidste 20 år har vi testet vores ELKA-produkter sammen med danske børnehaver og vuggestuer. Deres tanker om børns behov for mobilitet og komfort, når det kommer til regntøj og udendørsbeklædning, er altid vores hovedfokus, når vi udvikler nye modeller.

Vores vandsøjletryk er aldrig under 5000 mm, hvilket er mere end nok til at lege udenfor på en regnvejrsdag. Vi bruger rivstærkt PU, der er fleksibelt og strækbart for optimal komfort. Alle produkter er fri for PVC, ftalater og nikkel.

ELEMENTS PRODUKTER

keyboard_arrow_up