keyboard_arrow_down


elka cleaning 

 

til dine daglige udfordringer i
våde arbejdsmiljøer

ELKA Cleaning bygger på mere end 50 års erfaring med vind- og vandtæt arbejdsbeklædning til professionelle. Med fokus på innovation har vi udviklet et bredt sortiment i tæt samarbejde med de førende europæiske rengøringsselskaber, som stiller store krav til styrke, komfort og funktionalitet. 

Se alle ELKA Cleaning produkter

ekspertise inden for produktion

egen europæisk produktion 

Med egne produktionsfaciliteter i Europa og stærke europæiske samarbejdspartnere tilbyder ELKA høj, ensartet kvalitet, hurtig omstilling, øget fleksibilitet og bedre service. Størstedelen af ELKA Cleaning-sortimentet lagerføres og leveres fra dag til dag. Vi fører intern kvalitetssikring, så vi altid er tæt på produktionen og hurtigt kan løse mulige udfordringer.

  • check Metervarer af høj kvalitet
  • check Certifikater er af europæisk oprindelse
  • check Europæisk produktion 
  • check Størstedelen af sortimentet lagerføres og leveres fra dag til dag
  • check Special produktion med en leveringstid på 4-6 uger 
  • check Kort forsyningskæde

høj rivestyrke

unik pu coating

ELKA Cleaning er produceret med en unik PU coating – en slags armering, der er pålagt den strikkede nylon bagside. Det er langt stærkere end fx polyester, og sammen med metervarens medfødte stræk optimerer det rivstyrken og dermed produktets holdbarhed og levetid. Der skal således mere end blot en lille rift eller et skarpt hjørne til at rive hul og ødelægge glæden ved at arbejde i ELKA Cleaning.

kvalitet betyder noget

kvalitet kan ikke altid ses

Fordelene ved ELKA Cleaning’s kvalitet ligger i metervarens behandling og tilvirkning. Eksempelvis er de fleste produkter i serien EN14605-certificeret, som beskyttelsesbeklædning mod flydende kemikalier. Tøjet fremstilles af markedets stærkeste PU/nylon metervarer udviklet i samarbejde med innovative europæiske producenter.

Metervarerne klarer et vandsøjletryk på over 10.000 mm og er desuden antibakterielt, samtidig med at de lever op til REACH. Går man ELKA Cleaning ”efter i sømmene”, vil man bemærke højfrekvenssvejsningerne. Med høj-frekvenssvejsning opnår man en samling, der er lige så stærk som materialet selv.

elka cleaning katalog 

Se vores Cleaning katalog online, der finder du alt story telling, produktoversigt, bekrivelse, specifikationer og specifikationer på certificeringer.   

Se kataloget

 

vedligeholdelse

udviklet til dagligt slid og hårdt arbejde

Produkterne i ELKA Cleaning er udviklet til dagligt slid og hårdt arbejde, ligesom det tåler nærkontakt med flydende kemikalier iht. EN 14605.

Det eneste, man behøver at gøre til gengæld, er at give tøjet en smule opmærksomhed, så holder det længe: Skyl tøjet efter brug eller vask det i maskinen – vi anbefaler 40°C, men det tåler helt op til 90°C – og hæng det til dryptørring bagefter. Så er det snart klar til nye opgaver.

hvorfor vælge elka cleaning

mange års ekspertise

ELKA Cleaning bygger på mere end 50 års erfaring med vind- og vandtæt arbejdsbeklædning til professionelle.

time-clock-circle

markedets stærkeste pu

Tøjet fremstilles af markedets stærkeste PU/nylon metervarer udviklet i samarbejde med innovative europæiske producenter. Metervarerne klarer et vandsøjletryk på over 10.000 mm og er desuden antibakterielt.

body-care-water-hand

europæiske certifikater 

Mærket Glas & Gaffel viser, at der er tale om vandtæt beklædning, som er godkendt til brug ved arbejdsopgaver i  fødevareindustrien, fx rengøring, slagtning og pakning. Den er EN 1186 migrationstestet og godkendt til kortvarig kontakt med fødevarer, dvs. op til 10 minutter.

certified-ribbon

detaljernes kvalitet

Vi er stolte af at samarbejde med de fineste leverandører af trim; Prym-trykknapper, Techmaphobic metervarer, Pfeiffer seler med logo, YKK-lynlåse, Gütermann tråd, ITW Nexus Europe låsespænder til foran og bagpå.

material-fabric

special produktion  

Vi er eksperter i specialløsninger. Træk på vores kompetencer og lad os hjælpe med en individuel totalløsning.

graphic-tablet-draw-1

reach 

Metervarer, der anvendes i ELKA Cleaning, opfylder kravene til REACH.

spa-hand-flower

vask af produkter

Vi anbefaler 40°C, men det tåler helt op til 90°C. På hjemmesiden kan du under hvert produkt se vaskeanvisning.

laundry-machine-2

tørring af produkter

Hæng tøjet med vrangen ud efter vask. Så er det snart klar til nye opgaver. 

locker-room-hanger

keyboard_arrow_up