securetech multinorm 

 

 

 

til arbejdspladser, der kræver det ultimative arbejdstøj

I tråd med stigende krav fra de industrielle markeder, har ELKA udviklet en serie af højkvalitets- og certificeret arbejdsregntøj for optimal sikkerhed på de mest udsatte arbejdsområder. Produkterne fås i det fleksible og holdbare PU/polyester materiale, der kombinerer en høj rivstyrke med en naturlig elasticitet og komfort. SecureTech Multinorm kollektionen inkluderer også produkter fremstillet i Oxford polyester, som er 100% vind-, vandtæt og åndbart.

Produkterne lever op til en række EN-standarder, som alle stiller høje krav til sikkerhedsbeklædningens design og ydeevne. Alle ELKA produkter er certificeret på EU-godkendte test-institutter.

Se alle SecureTech Multinorm produkter

vi er klar til at hjælpe

vejledning om korrekt brug 

Under PPE-regulativet, er alle industrier og arbejdspladser underlagt en lang række bestemmelser, der forpligter arbejdsgivere, uanset virksomhedens størrelse, til at udføre en risikovurdering i overensstemmelse med Arbejdstilsynets bestemmelser for at reducere risikoen for farer på arbejdspladsen og give et sikkert arbejdsmiljø.

Den almene sikkerhedsstyring og risikovurderingen involverer praktiske trin, der beskytter medarbejderne mod skader og ulykker igennem identifikation af fare, risikoanalyse og risikostyring. Denne risikovurdering er baggrund for valg af PPE når det ikke er muligt at undgå eller eliminere risici i arbejdsmiljøet og er dermed også med til at værne om den fremtidige succes og væksten i din virksomhed. God praksis inden for sikkerhed giver sund forretningsmæssig mening og hos ELKA står vi klar til at hjælpe med vejledning indenfor korrekt brug af din vandtætte arbejdsbeskyttelse.

oxford polyester

vind-, vandtæt & åndbar

Kravene til funktionelt regntøj ændrer sig hele tiden. Bevægelsesfriheden skal være i top og regntøjet må ikke virke hæmmende i arbejdet. Denne del af Securetech Mutinorm kollektionen er lavet i 100 % vind-, vandtæt og åndbar Oxford polyester, som sikrer optimal komfort og fuld bevægelsesfrihed.

Oxford polyesteren er lamineret med en ELKA Tech Membran, en tynd PU-membran af høj kvalitet med meget høj vandtæthed og åndbarhed. Jakkerne i kollektionen komplementeres af certificerede zip-in jakker.

pu/polyester

holdbare let & fleksibel

Under Securetech Mutinorm-kollektionen hører også de kraftige 200g antiflame og antistatiske PU/ Polyester-produkter, der er vindtætte, vandtætte og strækbare, hvilket sikrer komfort og bevægelsesfrihed under det daglige arbejde.

Produkterne er holdbare, lette og fleksible og varierer fra ensfarvede produkter til EN ISO 20471 produkter med høj synlighed og med de andre relevante EN-standarder, der kræves, når man arbejder i udsatte arbejdsområder.

securetech multinorm katalog

Se vores SecureTech Multinorm catalog, med vores historier, produktoversigt, størrelsesskema og specifikationer omkring certificeringer. 

 

Se kataloget

ppe-regulativet 

3 kategorier

PPE-Regulativet (EU) 2016/425 indeholder 3 kategorier af arbejdsbeskyttelse, som er væsentlig at kende inden valg af PPE.

  • Kategori I - lav risiko for personskade (f.eks. EN 343 - beskyttelse mod regn)
  • Kategori II - risiko for personskade (f.eks. EN ISO 20471 - høj synlighed)
  • Kategori III - høj risiko for personskade (f.eks. IEC 61482-2 - elektrisk lysbue dannelse)

For rene kategori 1 produkter er det ikke nødvendigt med typegodkendelsescertifikat. For type 2, skal der laves typegodkendelsescertifikat og konformitetserklæring, mens det er gældende for alle kategori 3 produkter, at de er del af en større årlig kvalitetssikring (modul D) i PPE-regulativet, hvor certifikater og produkter bliver tjekket af det bemyndigede organ der har udstedt det oprindelige certifikat, for at sikre at produkterne til enhver tid lever op til de strenge krav som certificeringerne stiller.

kvalitet betyder noget

kvalitet kan ikke altid ses

Vi udvikler markedets stærkeste, vandtætte arbejdstøj, og kvali­tetssikring er et nøgleord i vores hverdag.  Vi tester slidstyrke og funkti­onalitet på vores metervarer. Den mest effektive metode her­til er samarbejdet med vores ambassadører. Vores ambassa­dører field-tester produkterne i et autentisk miljø i udviklingsfasen, så vi sikrer, at produkterne lever op til markedets forventninger.

For at kvalitetssikre produkti­onen, der er spredt over flere kontinenter, har vi udviklet en digital softwareplatform. Den er bygget op omkring militær AQL-standard og gør at vi trygt kan følge de enkelte produk­tioner worldwide og foretage kontrol af råvarer, produktion og forsendelse.

logo & tryk

vi er klar til at hjælpe

Hos ELKA har vi en intern printløsning, så vi kan rådgive og hjælpe med tryk af firmalogoer på kategori 3 PPE-arbejdstøj.

Alle overførselsanvendelser på ELKA kategori 3 (PPE) arbejdstøj udføres i henhold til:
EN ISO 11611: 2015 - del 5.2 og 6.7.2.4
EN ISO 11612: 2015 

Alle overførsler testes efter testmetode ISO 15025, serienr. 2252 fra Solvay Solutions UK Ltd og godkendt derfor til brug / anvendelse med alt kategori 3 arbejdstøj uden behov for re-certificering.

produktudvikling

kvalitet kan ikke altid ses

Vi udvikler det stærkeste, vandtætte arbejdstøj på markedet, og kvalitetssikring er et nøgleord i vores hverdag. Gennem hele design-, udviklings- og testfasen, har designteamet hos ELKA, haft et tæt samarbejde med udvalgte kunder. Det er gennem deres oplevelser og input til produkterne, at vi har sikret, at vores produkter har en optimal pasform, med et design, der imødekommer kravene til hverdagens arbejde og de strenge certificeringskrav der stilles. ELKA udfører test på beskyttelsesbeklædningen efter 25x vask.

Vi tester også slidstyrke og funktionalitet på vores metervarer. Den mest effektive metode hertil er samarbejdet med vores ambassadører. Vores ambassadører field-tester produkterne i et autentisk miljø i udviklingsfasen, så vi sikrer, at produkterne lever op til markedets forventninger. For at kvalitetssikre produktionen, der er spredt over flere kontinenter, har vi udviklet en digital software platform. Den er bygget op omkring AQL-standarden kendt fra militæret og gør at vi trygt kan følge de enkelte produktioner worldwide og foretage kontrol af råvarer, produktion og forsendelse.

keyboard_arrow_up