keyboard_arrow_down


securetech multinorm

 

TIL ARBEJDSPLADSER, DER KRÆVER DET ULTIMATIVE ARBEJDSTØJ

I tråd med stigende krav fra de industrielle markeder, har ELKA udviklet en serie af højkvalitets- og certificeret arbejdsregntøj for optimal sikkerhed på de mest udsatte arbejdsområder. Produkterne fås i det fleksible og holdbare PU/polyester materiale, der kombinerer en høj rivstyrke med en naturlig elasticitet og komfort. SecureTech Multinorm kollektionen inkluderer også produkter fremstillet i Oxford polyester, som er 100% vind-, vandtæt og åndbart.

Produkterne lever op til en række EN-standarder, som alle stiller høje krav til sikkerhedsbeklædningens design og ydeevne. Alle ELKA produkter er certificeret på EU-godkendte test-institutter.

OXFORD POLYESTER PRODUKTER

Kravene til funktionelt regntøj ændrer sig hele tiden. Bevægelsesfriheden skal være i top og regntøjet må ikke virke hæmmende i arbejdet. Denne del af Securetech Mutinorm kollektionen er lavet i 100 % vind-, vandtæt og åndbar Oxford polyester, som sikrer optimal komfort og fuld bevægelsesfrihed.

Oxford polyesteren er lamineret med en ELKA Tech Membran, en tynd PU-membran af høj kvalitet med meget høj vandtæthed og åndbarhed. Jakkerne i kollektionen komplementeres af certificerede zip-in jakker.

PPE-REGULATIVET

3 KATEGORIER

PPE-Regulativet (EU) 2016/425 indeholder 3 kategorier af arbejdsbeskyttelse, som er væsentlig at kende inden valg af PPE.

  • Kategori I - lav risiko for personskade (f.eks. EN 343 - beskyttelse mod regn)
  • Kategori II - risiko for personskade (f.eks. EN ISO 20471 - høj synlighed)
  • Kategori III - høj risiko for personskade (f.eks. IEC 61482-2 - elektrisk lysbue dannelse)

For rene kategori 1 produkter er det ikke nødvendigt med typegodkendelsescertifikat. For type 2, skal der laves typegodkendelsescertifikat og konformitetserklæring, mens det er gældende for alle kategori 3 produkter, at de er del af en større årlig kvalitetssikring (modul D) i PPE-regulativet, hvor certifikater og produkter bliver tjekket af det bemyndigede organ der har udstedt det oprindelige certifikat, for at sikre at produkterne til enhver tid lever op til de strenge krav som certificeringerne stiller.

PU/POLYESTER PRODUKTER

Under Securetech Mutinorm-kollektionen hører også de kraftige 200g antiflame og antistatiske PU/ Polyester-produkter, der er vindtætte, vandtætte og strækbare, hvilket sikrer komfort og bevægelsesfrihed under det daglige arbejde.

Produkterne er holdbare, lette og fleksible og varierer fra ensfarvede produkter til EN ISO 20471 produkter med høj synlighed og med de andre relevante EN-standarder, der kræves, når man arbejder i udsatte arbejdsområder.

KVALITET BETYDER NOGET

Vi udvikler markedets stærkeste, vandtætte arbejdstøj, og kvali­tetssikring er et nøgleord i vores hverdag. Vi tester slidstyrke og funkti­onalitet på vores metervarer. Den mest effektive metode her­til er samarbejdet med vores ambassadører. Vores ambassa­dører field-tester produkterne i et autentisk miljø i udviklingsfasen, så vi sikrer, at produkterne lever op til markedets forventninger.

For at kvalitetssikre produkti­onen, der er spredt over flere kontinenter, har vi udviklet en digital softwareplatform. Den er bygget op omkring militær AQL-standard og gør at vi trygt kan følge de enkelte produk­tioner worldwide og foretage kontrol af råvarer, produktion og forsendelse.

KVALITETSSIKRINGSPROCES

Enkelt format og én måde at udføre kvalitetskontrol på, samme værktøj og format på tværs af alle leverandører og produktionslinjer.

synchronize-arrows-1

Tilpasset kontrolister - Giver bedre vejledning under inspektion, da vi automatisk kan tildele forskellige kontrolister til forskellige produkttyper.

task-checklist

Inspektionsformer - Vi udfører inline-, slut- og lagerinspektioner.

check-circle-1

Real-time inspektioner - Alle inspektører udfører inspektioner og rapporterer i realtid.

messages-people-person-bubble-circle

Hold styr på alle ændringer - Bevar kommunikationen med produktionen mere flydende.

layers

Visuel rapportering - Fang fejl og andre kvalitetsfund med højtopløselige billeder og snart også video.

stamps-image

Statistik og analyse - Sikre kontinuerlig forbedringer uden manuel behandling af rapporter, og sikre man ikke kun har data lageret i hukommelsen - det hele sker automatisk.

analytics-net

PRODUKTUDVIKLING 

Vi udvikler det stærkeste, vandtætte arbejdstøj på markedet, og kvalitetssikring er et nøgleord i vores hverdag. Gennem hele design-, udviklings- og testfasen, har designteamet hos ELKA, haft et tæt samarbejde med udvalgte kunder. Det er gennem deres oplevelser og input til produkterne, at vi har sikret, at vores produkter har en optimal pasform, med et design, der imødekommer kravene til hverdagens arbejde og de strenge certificeringskrav der stilles. ELKA udfører test på beskyttelsesbeklædningen efter 25x vask.

Vi tester også slidstyrke og funktionalitet på vores metervarer. Den mest effektive metode hertil er samarbejdet med vores ambassadører. Vores ambassadører field-tester produkterne i et autentisk miljø i udviklingsfasen, så vi sikrer, at produkterne lever op til markedets forventninger. For at kvalitetssikre produktionen, der er spredt over flere kontinenter, har vi udviklet en digital software platform. Den er bygget op omkring AQL-standarden kendt fra militæret og gør at vi trygt kan følge de enkelte produktioner worldwide og foretage kontrol af råvarer, produktion og forsendelse.

FLAMMEHÆMMENDE/MULTINORM PRODUKTER

keyboard_arrow_up