outlet

Her finder du vores outlet udvalg. Ønsker du at se priser skal du logge ind eller ansøge om login til vores B2B shop.

All prices are incl. VAT

Velkommen til ELKA Rainwear Outlet
 

Hos ELKA Rainwear forstår vi vigtigheden i at holde sig tør og komfortabel i løbet af en arbejdsdag, uanset hvor, hvornår og hvordan du arbejder. Derfor er vi glade for at kunne introducere vores Outlet-sektion, hvor du kan gå på opdagelse i et udvalg af kvalitets regntøj og arbejdstøj til usædvanlige priser.
 

Hvorfor ELKA Rainwear Outlet?
 

1. Premium kvalitet og uovertrufne priser
 

Nyd denne eksklusive adgang til vores outlet, hvor du kan udforske et udvalg af ELKA Rainwear produkter, der er fremstillet med præcision og ekspertise. Oplev topkvalitet uden at gå på kompromis med dit budget.
 

2. Tidsbegrænsede tilbud
 

Opdag vores specielle rabatter og tidsbegrænsede tilbud på vores outlet-varer. Gå ikke glip af chancen for at få dine foretrukne regnbukser, regnjakker eller termotøj til fantastiske priser.
 

3. Stort udvalg
 

Fra ekstremt holdbare regnjakker til robuste arbejdsbukser - vores Outlet har et stort og varieret udvalg af produkter, der imødekommer dine behov. Find det perfekte udstyr til at holde dig beskyttet i alle vejrforhold.
 

4. Eksklusiv adgang for B2B brugere
 

Mens alle kan se vores Outlet, har kun registrerede B2B brugere muligheden for at se priser og kunne foretage indkøb. For at låse op for disse fordele skal du ansøge om at blive forhandler eller logge ind på vores B2B shop.
 

Sådan kommer du i gang:
 

1. Udforsk vores Outlet
 

Gennemse vores Outlet for at finde ud af hvad du kunne tænke dig. Klik på hvert produkt for at se detaljerede beskrivelser, funktioner og specifikationer.
 

2. Registrer dig eller Log ind
 

For at få adgang til priserne og for at gennemfører et køb skal du være en registreret som forhandler hos os og bruger af vores B2B shop. Hvis du allerede har en bruger, skal du blot logge ind; ellers kan du nemt og enkelt ansøge om at blive forhandler hos os.
 

3. Tilføj til Kurv
 

Vælg de varer du ønsker dig, og tilføj dem så til din kurv. Gennemgå din ordre, inden du går til betaling.
 

4. Sikker Betaling
 

Gennemfør derefter dit køb. Du kan være helt tryg ved, at dine transaktioner er beskyttet, og dine oplysninger er fortrolige.
 

5. Nyd en hurtig og pålidelig levering
 

Når din ordre er bekræftet, sørger vi for hurtig levering til din angivne adresse.
 

ELKA Rainwear Outlet er din vej til kvalitets regntøj til små priser.
 

Gå til Outlet - Log ind eller Registrer dig som forhandler for at få adgang til eksklusive priser.

keyboard_arrow_up