keyboard_arrow_down

om elka 

 

 

Siden 1958

historie

ELKA blev grundlagt i Karup af Ejnar Lauridsen i 1958. Navnet opstod som følge af grundlæggerens initialer (EL) og de to første bogstaver fra byens navn (KA). Sortimentet var fra start koncentreret omkring undertøj til herrer og damer samt regntøj, og har gennem tiden udviklet sig til programmet, som vi kender det i dag.

I 1979 ændrede man navnet til det mere internationalt klingende "ELKA Rainwear A/S" og har fortsat arbejdet med udfordringen at beskytte mod naturens ekstremer. Vi har opbygget et know-how, der medvirker, at vi kan sælge produkter af høj kvalitet og funktionsevne. Vi har i dag en verdensomspændende service, der sikrer vores kunder, at de altid står i første række.

Know-how er vores stærkeste ressource, og medarbejdererfaring helt fra begyndelsen kombineret med ny dynamik i form af yngre medarbejdere, sikrer at vi fortsat kan være fleksible og nyskabende. Vi har egne produktionsfaciliteter i Europa, der tillader hurtig omstilling og dermed øget fleksibilitet og bedre service for vore kunder.

Vi er samtidig eksperter i specialløsninger til de fleste erhverv - vores fokus er på kundens behov!

hvad vi gør

vision/mission

  • At give vores kunder en totalløsning som leverandør af kvalitetsregntøj.

  • At give vores kunder en service, der tager hensyn til deres individuelle behov.

  • At skabe en udfordrende arbejdsplads, som motiverer de ansatte til at sætte nye mål og udvikle sig personligt og fagligt.

  • At holde os til en miljørigtig produktion, der tager hensyn til naturen omkring os.

  • Forbliver nyskabende, fleksible og skaber løsninger, der også ligger udenfor de traditionelle rammer. 

  • Skaber og driver en bæredygtig virksomhed, der til stadighed formår at give kunderne og de ansatte den tryghed, der udspringer af, at vi hos ELKA udvikler, fremstiller og markedsfører produkter af den allerbedste kvalitet.

co-creation

specialproduktion

Vi involvere vores kunder i design- og testprocessen når vi skaber funktionelt arbejdstøj.

Hos ELKA arbejder vi med materialer som PU, PVC, nylon, polyester, microfiber, bomuld mm. Vores know-how om produktion og materialer er ofte afgørende, når vi indgår et samarbejde om specialproduktion. Men for mange af vores kunder er det også af stor betydning, at vi har et fleksibelt og leveringssikkert set-up. Vi har i snart 20 år haft egenproduktion i Litauen, og vi har et godt netværk i Kina, hvor de eksisterende leverandører har været samarbejdspartnere i mange år.

I ethvert samarbejde er vores fokus på kundens behov. Vi sætter en ære i at lave kvalitetsprodukter, og leveringssikkerhed og fleksibilitet er for os en selvfølge. Vi er i stand til at give den nødvendige sparring omkring, design, konstruktion, materialevalg og produktion. Vores involveringsgrad er helt op til kunden.

Gennem årene har vi produceret regntøj, arbejdstøj, termo tøj, skitøj, softshell jakker og anden beklædning til vore kunder. Men vi har også lavet specialproduktioner af waders, overtræk til cykelanhængere, pylonovertræk til brug i lufthavne og meget mere med specielle funktions kvaliteter. Vi har endnu ikke modtaget en udfordring, vi ikke har kunnet løse.

Inspiration

vi laver specialløsninger 

Hos ELKA har vi egne konstruktører i Danmark, og vi kan derfor forestå design, hvis det ønskes af kunden. Mange kunder leverer dog også selv design. Vi har en tæt dialog og sparring med produktionsstedet i Kina, så produktionen ikke igangsættes før både materialer, produktionsmetoder og design er blevet godkendt af kunden. Samarbejdspartnerne i Kina har stor kapacitet på prøvesystuen, og kan derfor levere det ønskede antal prøver.

Overholdelse af leveringsdeadline på salgsprøver er en selvfølge på højde med levering af selve ordren.

leveringssikkerhed

du bestiller - vi leverer 

Med alle katalogvarer på lager, kan vi sende bestillinger inden for 2 arbejdsdage. Slutkunden får dermed sine varer hurtigt, og som forhandler undgår man store, unødvendige lagre. 

Vi samarbejder med stabile speditører, som er bevidste om kundens behov for en hurtig og sikker levering.

fleksibilitet

Fleksibiliteten hos Elka er stor og derfor arbejdes der ikke med begrebet "mindstemængder". Udgår man i en størrelse eller mangler der bare en enkelt jakke, kan man altid bestille hos Elka. Ingen bestillinger er for store eller for små.

elka hjælper på vej

marketing

Som forhandler af ELKA's produkter, har man naturligvis adgang til alle produktskud, stemningsbilleder, materialeinfo, certificeringer og andet materiale, som man kan få brug for til katalog eller hjemmeside.

Vi bakker desuden op omkring kundearrangementer, hvor vores know-how er ønsket.

Mangler du reoler, bøjler, roll-ups, plakater, kataloger eller andet markedsføringsmateriale, så kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

AAA KREDIT RATING

økonomisk stabil partner

Gennem mange år har ELKA opbygget en høj soliditetsgrad. Der giver os en AAA kreditrating hos Bisnode.

Med denne rating sender vi et klart signal til vores forhandlere, at vi er en stabil virksomhed, der også i mange år fremover vil være en vigtig spiller på markedet.

 

keyboard_arrow_up