keyboard_arrow_down

 

dry zone

 

 

DRY ZONE ER RESULTATET AF MANGE ÅRS ERFARING

Dry Zone er resultatet af mange års erfaring og produktudvikling indenfor PU-regntøj. Kollektionen dækker en bred vifte af holdbare, lette og fleksible PU/polyester produkter, der spænder fra basis regnsæt til produkter med nøje udvalgte detaljer.

I Dry Zone kollektionerne findes også et bredt udvalg med høj synlighed, som alle er EN ISO 20471 certificerede. Alle produkter i Dry Zone kollektionerne har høj strækbarhed, som optimerer komfort og bevægelsesfrihed.

DRY ZONE – PU PRODUKTER

Dry Zone er resultatet af mange års erfaring og produktudvikling inden for PU-produkter og dækker en velassorteret samling af holdbare, lette og fleksible PU/ polyester-produkter, der spænder fra et standard basissæt over til produkter med høj synlighed med multifunktionelle lommer og en række ekstra funktioner. Produkterne har høj strækbarhed, som optimerer komfort og bevægelsesfrihed.

DRY ZONE VISIBLE – EN ISO 20471 CERTIFICERET

Produkterne er EN ISO 20471 certificerede i henhold til reglerne for synlighed. Når arbejdet foregår udendørs, er sikkerhed blevet mere aktuel end nogensinde. Dry Zone EN ISO 20471 serien omfatter en standard regnjakke, overalls og buks samt en foret termo heldragt.

DRY ZONE D-LUX – EKSTRA FUNKTIONALITET  

Med Dry Zone D-Lux har vi tænkt ekstra funktionalitet ind i produkterne, så regntøjet i mindre omfang virker hæmmende. Der er adgang til tommestok lomme, cargo lomme og med lynlås i benene er komforten hævet. Reflekserne øger synligheden i de mørke timer på arbejdspladsen, så også sikkerheden er skærpet.

 

 

 

DRY ZONE PRODUKTER

keyboard_arrow_up