keyboard_arrow_down


visible xtreme

 

PROTECTION AGAINST XTREMES

Vores EN ISO 20471-certificerede Visible Xtreme produkter er en serie af teknisk arbejdstøj af høj kvalitet, udformet til de professionelle erhverv. Produkterne sikrer høj synlighed og lever op til de nyeste europæiske sikkerhedsstandarder og med det brede sortiment er det altid muligt at beskytte dig mod stærk vind, vedvarende regn samt kulde.

Det vandtætte arbejdstøj er i et skandinavisk design, funktionelt og slidstærkt og kan sammenlignes med almindeligt arbejdstøj, som kan bruges dagen lang.

ELKA ZIP-IN MULIGHEDER

Få fuld fleksibilitet med ELKA Zip-in. Vælg en vindtæt, vandtæt og åndbar Visible Xtreme skaljakke som det yderste lag og placer en isolerende termisk eller fleecejakke i skaljakken – dette giver dig mulighed for nemt at tilpasse dit arbejdstøj til de skiftende temperaturer i løbet af dagen.

100

% Fleksibilitet

 

100

% Justerbart arbejdstøj 

 

100

% Tilpas temperaturskift 

 

STRETCH – KOMFORTABELT MENS MAN ARBEJDER

At være komfortabel, mens man arbejder, er ikke længere et problem med den rivende udvikling der er på arbejdstøjsmarkedet i dag. ELKA stretch er en serie af produkter med mekanisk stræk, i et moderne design med brudte reflekser. Mekanisk stræk er optimalt for brugeren på grund af den specielle vævning. Kontinuerlige bøj- og flexbevægelser ødelægger ikke stoffet, og tøjet kan vaskes igen og igen uden at form og elasticitet påvirkes.

Læs mere om Stretch kollektionen

GØR BRUG AF VORES 3-LAGS PRINCIP

BASE LAYER UNDERTRØJE – TRANSPORT

Tætsiddende undertøj, der er åndbar og transporterer fugten væk. Brug ELKAs Base layer, art. 104500.

MELLEMLAG – ISOLATION

Midlayer fleece, der isolerer og varmer. Brug f.eks. ELKAs midlayer sfleecejakke, art. 150015R. Den er velegnet både som mellemlag og som jakke afhængigt af vejret.

YDERLAG – BESKYTTELSE

Vandtæt og vindtæt jakke, der giver dig ultimativ beskyttelse mod vedvarende regn og kraftig vind. Brug f.eks. ELKAs 3-lags jakke, art. 186000R, med en vandsøjle over 15.000 mm.

VISIBLE XTREME PRODUKTER

keyboard_arrow_up