keyboard_arrow_down

 

made in europe 

 

 

 

EN BRED VIFTE AF PRODUKTER

I mere end 60 år har ELKA produceret varer på vores egne fabrikker i Europa. Vores know-how sikrer en høj, ensartet kvalitet og et fleksibelt produktionsset-up med leveringstid på 4-6 uger. Vi benytter europæiske metervarer og trim i vores Made in Europe-kollektioner og arbejder tæt sammen med nøje udvalgte underleverandører, som alle står inde for krav om høj kvalitet, herunder REACH.

Made in Europe-kollektionen indeholder en bred vifte af produkter, alle med det fælles træk, at de er produceret på vores fabrik i Litauen. Vi er eksperter i PU og PVC højfrekvenssvejsning, som er den absolut stærkeste produktionsteknologi til vandtæt arbejdstøj i disse materialer. Resultatet er PU og PVC produkter med højt vandsøjletryk på 10.000/20.000 mm – med både vandtæt metervare og vandtætte sømme.

ELKA PRO - BESKYTTENDE OG KOMFORTABEL 

ELKA PRO er fremstillet af markedets stærkeste PU/Polyamid-metervarer udviklet i samarbejde med europæiske producenter. Metervaren har høj rivstyrke, og du får derudover, takket være metervarens fleksibilitet, en god bevægelsesfrihed.

Læs mere her

ELKA FOOD - GODKENDT TIL KONTAKT MED FØDEVARER 

ELKA FOOD er ELKAs “Glas & Gaffel”-mærkede produkter. Et “Glas & Gaffel”-produkt kan bruges som vandtæt beklædning til arbejdsopgaver i fødevareindustrien, f.eks. på slagterier, i fiskeindustrien og på pakkerier. Produktet er EN 1186-migrationstestet og godkendt til kortvarig kontakt med fødevarer, op til 10 minutter.

Læs mere her

ELKA TERMO - LET OG KOMFORTABEL

ELKA Cleaning’s termotøj luner og er ideel at anvende, når arbejdet skal udføres i skiftende temperaturer samt i kølerum. Tøjet er behageligt at have på og giver en god bevægelsesfrihed.

Termoprodukterne fås som 200 g/m² eller 280 g/m² kvalitet. 

Termoprodukterne er tilpasset fødevareindustrien på flere måder.

  • check Vi svejser tre lag stof sammen med ultralyd i stedet for at sy stoffet sammen, og det giver langt mindre grobund for bakterier.
  • check På mange jakker og veste har vi bevidst placeret en lomme på den indvendige side, for at minimere risikoen for at tabe ting fra lommen eller hænge fast.
  • check De hvide termoprodukter kan kogevaskes, og af den grund anbefaler vi især disse til industrielt brug.

keyboard_arrow_up