keyboard_arrow_down

 

made in europe 

 

 

 

made in europe kollektionen indeholder
en bred vifte af produkter

I mere end 60 år har ELKA produceret varer på vores egne fabrikker i Europa. Vores know-how sikrer en høj, ensartet kvalitet og et fleksibelt produktionsset-up med leveringstid på 4-6 uger. Vi benytter europæiske metervarer og trim i vores Made in Europe-kollektioner og arbejder tæt sammen med nøje udvalgte underleverandører, som alle står inde for krav om høj kvalitet, herunder REACH.

Made in Europe-kollektionen indeholder en bred vifte af produkter, alle med det fælles træk, at de er produceret på vores fabrik i Litauen. Vi er eksperter i PU og PVC højfrekvenssvejsning, som er den absolut stærkeste produktionsteknologi til vandtæt arbejdstøj i disse materialer. Resultatet er PU og PVC produkter med højt vandsøjletryk på 10.000/20.000 mm – med både vandtæt metervare og vandtætte sømme.

Se alle Made in Europe produkter

termo og fiberpels 

made in europe 

Termotøj luner og er ideelt i miljøer med hurtige temperaturskift. Tøjet er behageligt at have på og giver maksimal bevægelighed. Vores produkter er udviklet og tilpasset fødevareindustrien. Eksempelvis har vi, for at hindre at tabe ting eller hænge fast, placeret alle lommer indvendigt.

Vores standard metervarer fås som en 200g eller 280 g kvalitet. Den er bygget op omkring tre lag stof, der er svejset sammen med ultralyd i stedet for at være syet. Det giver langt mindre grobund for bakterier. Til industrielt brug anbefaler vi især de hvide termoprodukter, da disse kan kogevaskes.

pu & pvc

made in europe

Siden 1958 har det været i vores DNA at påtage os udfordringen at yde be­skyttelse mod naturens ekstremer, og vi gør dette til en række specifikke industrier, såsom industrielt fiskeri og vådrumsrengøring. Made in Europe kollektionen indehol­der en bred vifte af produkter, alle med det fælles træk, at de er produceret på vores fabrik i Litauen. Vi er eksperter i håndlavet PU og PVC højfrekvenssvej­set arbejdstøj af højeste kvalitet.

ekspertise inden for produktion

egen europæisk produktion 

I 60 år har ELKA produceret varer på vores egen fabrik i Europa. Det sikrer en høj, ensartet kvalitet og med en leveringstid på kun 4-6 ugers. Vores primære produktion er PU og PVC, hvor vi bl.a. høj-frekvens svejser alle samlinger. Vi bruger europæiske metervarer og trim i vores produktion. Vi arbejder med stabile underleverandører som kan stå inde for en høj kvalitet. Den europæiske produktion giver os mulighed for at tilbyde justeringer på eksisterende lagermodeller, som f.eks påsvejsning af handsker eller støvler. Her kan vi også tilbyde specialproduktioner i mindre antal.

  • check Metervarer af høj kvalitet
  • check Certifikater er af europæisk oprindelse
  • check Europæisk produktion 
  • check Størstedelen af sortimentet lagerføres og leveres fra dag til dag
  • check Special produktion med en leveringstid på 4-6 uger 
  • check Kort forsyningskæde

hovedkatalog

Find Made in Europe online i vores hovedkatalog, sammen med historier, produktoversigt, størrelsesskema og specifikationer omkring certificeringer.

Se hovedkatalog

 

elka lager

leverandør leveringssikkerhed

Hos ELKA holder vi alle katalogvarer på lager, centralt i Danmark. Alle produkter og lokationer er stregkode mærket, hvilket sikrer at kunden altid får det de bestiller. Vi samarbejder med stabile speditører, som er bevidste om kundens behov for en hurtig og sikker levering.

Fleksibiliteten hos Elka er stor og derfor arbejdes der ikke med begrebet "mindstemængder". Udgår man i en størrelse eller mangler der bare en enkelt jakke, kan man altid bestille hos ELKA. Ingen bestillinger er for store eller for små!

keyboard_arrow_up