keyboard_arrow_down

ELKA RAINWEAR

ELKA forbliver nyskabende, fleksibel og skaber løsninger, der også ligger udenfor de traditionelle rammer. 

Hos ELKA sætter vi vores kunder og forhandlere i absolut fokus. Kun via hurtig og kvalitetsbevidst service, sikrer vi vores kunder en positiv oplevelse - en oplevelse som kan formidles videre og skabe tilfredshed hos alle parter.

Læs mere

Totalløsning
Vi leverer en totalløsning som leverandør af kvalitets arbejdsregntøj

diagram-dash-circle

Stort know how
Vi kan servicere vores kunders individuelle behov

settings-human

Leveringssikkerhed
Stor lagerbeholdning sikrer hurtig levering

shipment-open

Europæiske testinstitutter
Alle produktcertificeringer foretages på europæiske testinstitutter

delivery-truck-cargo

hold varmen i al slags vintervejr

nyhed: slidstærke letvægts-vinterjakker

ELKAs nye slidstærke letvægts-vinterjakke er vandtæt, vindtæt og varm – kvaliteten er høj, og din kunde vil mærke jakken som optimal beskyttelse mod vintervejret.

  • check Stretch materiale med optimal bevægelsesfrihed.
  • check Vatteringen er comfortemp® fra Freudenberg.
  • check Segmenterede reflekser.

Fås i flere farvevarianter, også fluorescerende.                 

du finder mere om jakken her: 

Se art. 186100 her 

Se art. 186100R her

 

kun det bedste er godt nok

Hos ELKA arbejder vi med materialer som PU, PVC, nylon, polyester, microfiber, bomuld mm.

Vores know-how om produktion og materialer er ofte afgørende, når vi indgår et samarbejde om specialproduktion. Men for mange af vores kunder er det også af stor betydning, at vi har et fleksibelt og leveringssikkert set-up. Vi har i snart 20 år haft egenproduktion i Litauen, og vi har et godt netværk i Kina, hvor de eksisterende leverandører har været samarbejdspartnere i mange år.

I ethvert samarbejde er vores fokus på kundens behov. Vi sætter en ære i at lave kvalitetsprodukter, og leveringssikkerhed og fleksibilitet er for os en selvfølge. Vi er i stand til at give den nødvendige sparring omkring, design, konstruktion, materialevalg og produktion. Vores involveringsgrad er helt op til kunden

optimal sikkerhed på arbejdspladsen 

I tråd med stigende krav fra de industrielle markeder, har ELKA udviklet en serie af højkvalitets- og certificeret arbejdsregntøj for optimal sikkerhed på de mest udsatte arbejdsområder. Produkterne fås i det fleksible og holdbare PU/polyester materiale, der kombinerer en høj rivstyrke med en naturlig elasticitet og komfort. SecureTech Multinorm kollektionen inkluderer også produkter fremstillet i Oxford polyester, som er 100% vind-, vandtæt og åndbart. Produkterne lever op til en række EN-standarder, som alle stiller høje krav til sikkerhedsbeklædningens design og ydeevne. Alle ELKA produkter er certificeret på EU-godkendte test-institutter.

Se kataloget

kvalitet betyder noget!

Vi udvikler markedets stærkeste, vandtætte arbejdstøj, og kvalitetssikring er et nøgleord i vores hverdag. Vi tester slidstyrke og funktionalitet på vores metervarer. Den mest effektive metode hertil er samarbejdet med vores ambassadører. Vores ambassadører field-tester produkterne i et autentisk miljø i udviklingsfasen, så vi sikrer, at produkterne lever op til markedets forventninger.

For at kvalitetssikre produktionen, der er spredt over flere kontinenter, har vi udviklet en digital software platform. Den er bygget op omkring militær AQL-standard og gør at vi trygt kan følge de enkelte produktioner worldwide og foretage kontrol af råvarer, produktion og forsendelse.

katalog oversigt 

Se vores ELKA kollektion af kataloger her 

Klik her

økonomisk stabil partner

Gennem mange år har ELKA opbygget en høj soliditetsgrad. Der giver os en AAA kreditrating hos Bisnode.

Med denne rating sender vi et klart signal til vores forhandlere, at vi er en stabil virksomhed, der også i mange år fremover vil være en vigtig spiller på markedet.

følg os online

keyboard_arrow_up